En virksomhedsbeskrivelse vil typisk befinde sig i en ’om os’-sektion på ens hjemmeside. I denne sektion præsenteres ens firma, ens visioner, de ledende skikkelser i firmaet og firmaets historie. Selvom tekster inden for denne genre sommetider er lidt banale, må man ikke undervurdere vigtigheden i at have en skarp, præcis og velformuleret virksomhedsbeskrivelse, da mange kunder netop bruger ’om os’-tekster til at verificere en virksomheds troværdighed. Det er derfor vigtigt, at ens virksomhedsbeskrivelse er velskrevet, hvis man ønsker at signalere, at man er et professionelt og pålideligt foretagende.

Vi vil yderst gerne stille vores skrivekompetencer til rådighed for virksomheder, webshopejere og andre, der ønsker at få hjælp til at få lavet stilrene, præcise virksomhedsbeskrivelser. Hvis vi kan skrive virksomhedsbeskrivelsen efter minimal research såsom via nogle få Google-søgninger eller få informationer fra kunden, vil prisen være 0,80 øre pr. ord. Hvis vores kunder derimod ønsker, at vi skal have et indgående kendskab til deres virksomhed og deres værdier, foretager vi gerne grundige interviews med medarbejdere i virksomheden eller laver anden research, men så bliver prisen også en smule højere. Du kan læse mere om tekstarbejde med research her.

Mangler du en yderst kompetent tekstforfatter til at skrive en fængende profiltekst for din virksomhed, så tag kontakt til os her.