SEO er en forkortelse for ’search engine optimization.’ En SEO-tekst er derfor lig med en søgemaskineoptimeringstekst. I løbet af de seneste år er virksomheder og webshopejere blevet mere og mere fokuserede på SEO-tekster. Dette skyldes, at der kan være store økonomiske gevinster forbundet med at have gode SEO-tekster.

En grundlæggende forudsætning for udarbejdelsen af gode SEO-tekster er, at man er i stand til at gennemskue, hvordan ens målgruppe tænker og opfører sig. Man skal nemlig vide, hvilke søgeord målgruppen oftest indtaster på søgemaskinerne. Der er forskellige måder at undersøge dette på. Et godt udgangspunkt er at bruge sin sunde fornuft og overveje: Hvilke ord ville jeg søge på, hvis jeg var kunden?

Google har en række værktøjer, der kan give dig indsigt i, hvor ofte folk søger på forskellige ord. Hvis du skriver ’søgeordsplanlægning’ i Googles søgefelt, vil disse værktøjer dukke op. Du kan også følge dette link, så kommer du automatisk derhen. Du skal have en gmail for at benytte Googles service.

Hvis du følger ovenstående link, vil du hurtigt opdage, at det ikke kræver meget tid og energi, før du har dannet dig et solidt overblik over, hvilke ord der vil være fornuftige at integrere i teksten på din hjemmeside.

SEO-tekster skal opbygges strategisk

Søgemaskinerne er relativt intelligente, hvorfor man ikke opnår meget ved at overfylde en tekst med et par relevante søgeord. Teksterne skal bygges strategisk op, hvis de virkelig skal være effektive i forhold til at forbedre en hjemmesides placering på søgemaskinerne. Det bør også nævnes, at der er en række andre elementer – udover hjemmesideteksten – som har indflydelse på en hjemmesides placering på søgemaskinerne, for eksempel linkbuilding. Vi kan desværre ikke hjælpe dig med linkbuilding, men vi kan til gengæld levere eminente SEO-tekster, der uden tvivl vil styrke din hjemmesides ’rank’ på søgemaskinerne. Ligeledes vil vores SEO-tekster bidrage positivt i forhold til at fastholde besøgende på din hjemmeside.

Mange begår den fejl at købe SEO-tekster hos leverandører, der frister med ekstremt lave priser. Når man køber SEO-tekster til mistænkeligt lave priser, vil man typisk opleve, at teksterne er svagt formulerede og indeholder utallige sproglige fejl. Det kan sagtens være, at teksterne indeholder de aftalte søgeord, og at de dermed rent faktisk bidrager til at styrke ens placering på søgemaskinerne. Dermed er det heller ikke urealistisk, at billige tekster rent faktisk bidrager med at tiltrække flere besøgende via søgemaskinerne, men der hvor de billige tekster fejler, er i forhold til at fastholde de besøgende og omdanne dem til kunder. Tekster, der er ufokuserede og fyldt med fejl, signalerer nemlig uprofessionalisme og utroværdighed, hvilket dræber de besøgendes lyst til at handle.

Bestiller du dine SEO-tekster hos os, garanterer vi, at du får SEO-tekster, der både styrker din hjemmesides placering på søgemaskinerne, og som samtidig fastholder dine besøgende og omdanner en stor del af disse til kunder.

Pris for SEO-tekster er 0,80 kr. pr. ord.

Skal vi skrive formidable SEO-tekster for dig, så kontakt os her.