En god produktbeskrivelse er en kort, skarp tekst, der beskriver et produkt, og som øger chancen for salg af dette produkt. Selvom produktbeskrivelser ofte er korte, kan deres vigtighed ikke undervurderes. Produktbeskrivelser står sjældent alene, men samarbejder i de fleste tilfælde med et billede af produktet. Det er yderst vigtigt, at både produktbeskrivelserne og billederne af produktet fremstiller produktet så ideelt som muligt. Alle disse forhold medtænker vi, når vi skriver produktbeskrivelser. Vi kan derfor levere velskrevne, præcise produktbeskrivelser, der sælger!

Vi målretter vores produktbeskrivelser mod specifikke målgrupper

I en produktbeskrivelse er det naturligvis først og fremmest vigtigt, at man fremhæver produktets kvaliteter, og at man designer en tekst, der bidrager til, at læseren føler, at produktet er relevant og nyttigt for ham/hende. Det er dog ikke tilstrækkeligt blot at fremhæve et produkts kvaliteter, hvis man vil lave den perfekte produktbeskrivelse; der skal mere til. Det er nemlig også yderst vigtigt, at produktbeskrivelsen er veldisponeret og præcis. Derudover har det også stor betydning for kvaliteten af en produktbeskrivelse, at denne er skrevet med en specifik målgruppe for øje.

Hvis man skal skrive en produktbeskrivelse om et produkt, der appellerer til en subkultur, er det vigtigt at skrive produktbeskrivelsen i en sprogkode, der virker autentisk og rammende for denne subkultur. Hvis man derimod skal sælge et produkt, der henvender sig til en meget bred målgruppe, skal produktbeskrivelsen skrives i en sprogkode, der appellerer meget bredt.

Vi har altid stort fokus på modtageren/modtagerne, når vi udarbejder tekst. Du kan derfor være sikker på at få produktbeskrivelser, der rammer målgruppen, hvis du bestiller produktbeskrivelser hos os.

Fokus på modtageren er ikke nok

Ovenstående vidner om, at det er vigtigt at have fokus på modtageren, når man skriver produktbeskrivelser. Man skal dog ikke forsømme at have fokus på afsenderen i forbindelse med udarbejdelse af produktbeskrivelser. Man bør altid skrive sine produktbeskrivelser i et sprog, der harmonerer med afsenderens profil.

Hos Tekko medtænker vi altid målgruppe- og afsenderforhold, når vi skriver produktbeskrivelser. Vi gør en dyd ud af at konstruere produktbeskrivelser, der består af yderst velvalgte ord, som rammer lige i hjertet på produktets målgruppe og samtidig giver et indtryk af afsenderen som værende troværdig.

Pris for produktbeskrivelser er 0,80 kr. pr. ord.

Mangler du en yderst kompetent tekstforfatter til at levere skarpe, velskrevne produktbeskrivelser, der sælger, så kontakt os her.