Tekko kan ikke særligt meget, men det, vi kan, kan vi. Vi kan SKRIVE. Og vi kan hjælpe dig med at optimere teksten på din hjemmeside, så du får det bedst mulige ud af din virksomhed.

Tekko er en nystartet virksomhed, men lad dig ikke skræmme væk af det – se det derimod som en fordel; vi kan garantere et ekstremt højt niveau på vores tekster, som kan tilskrives skribenternes store faglige kapacitet. Alle opgaver vil blive gennemgået af både Jesper og Mathias, og der er ingen andre, der skriver for os. Ingen opgave er for lille til cheferne, og vi garanterer, at vi gør os yderst umage med opgaveløsningen uanset opgavens størrelse.

Tekko udgøres af Jesper Nørskov Jensen og Mathias Udengaard Madsen. Fælles for de to ambitiøse fyre er en brændende passion for det danske sprog og kommunikation generelt. De er begge akademisk uddannede, og det falder dem således naturligt at indsamle informationer og formidle dem. Jesper har for nyligt afsluttet sin kandidat i informationsteknologi efter at have taget en bachelor i dansk forinden. Han har to års erfaring som freelance professionel tekstforfatter og er i øjeblikket ved at lægge sidste hånd på et skønlitterært værk. Jesper arbejder flittigt og omhyggeligt. Han har et sublimt overblik og et skarpt øje for detaljen. Mathias har en kandidat i dansk og mediefag. Han har en sjældent set sans for det sprogligt velformulerede. Han mestrer det danske sprog til perfektion og sætter aldrig et komma forkert.

Hjælp os med at holde liv i vores hjertebarn og se det vokse sig stort og kraftfuldt. Bestil din første tekst i dag ved at kontakte os her.