Et produkt er aldrig bedre end de tekster, der beskriver det.

Ovenstående er givetvis en overdrivelse, men der er noget om snakken. En tekst fyldt med stave-, komma- og formuleringsfejl vil altid forværre det samlede indtryk af det enkelte produkt såvel som firmaets overordnede beskaffenhed. Det vil vi gerne sørge for ikke kommer til at ske. Derfor tilbyder Tekko en række forskellige korrekturlæsninger, som kan sikre en fejlfri og velformuleret tekst:

  1. Tegnsætnings- og stavningskorrektur

Her vil hele teksten blive gennemgået for slåfejl, stavefejl og tegnsætningsfejl. Vælg denne løsning, hvis dine formuleringer er præcise, og dit budskab er tydeligt, og hvis du vil sikre dig en komplet fejlfri tekst.

  1. Tegnsætnings- og stavningskorrektur med fokus på den enkelte sætning

Her vil hele teksten blive gennemgået for slåfejl, stavefejl og tegnsætningsfejl, og vi vil komme de løse formuleringer til livs. Vælg denne løsning, hvis dit budskab kommer klart til udtryk, men formuleringerne ikke er så præcise, som du ønsker.

  1. Tegnsætnings- og stavningskorrektur med fokus på tekstens samlede udtryk

Her vil hele teksten blive gennemgået for slå-, stave- og tegnsætningsfejl, og vi vil have fokus på tekstens budskab. Vi omformulerer de tvetydige sætninger og kigger på muligheden for at arrangere tekstens sætninger og afsnit i en anden rækkefølge.

Vi gør i alle tilfælde brug af det grammatiske komma.

Send os en mail, eller giv os et kald, hvis du ønsker en tekst i absolut topklasse.